Tatoeage Verwijderen

Tatoeage Verwijderen

De Philaser apparaat

Met deze laser worden de beste resultaten behaald. Daarnaast zijn de nadelige gevolgen van een laser behandeling die je vaak hoort (littekens, witte vlekken) met deze laser tot een minimum beperkt. De laser is op dit moment dé technologie waar de beste resultaten mee worden geboekt bij het verwijderen van permanente make up of tatoeages. De laser zendt in een fractie van een seconde een intense lichtflits uit waarmee een oppervlakte van circa 4 mm 2 behandeld wordt. Het licht van de laser wordt selectief geabsorbeerd door de inktdeeltjes die ingekapseld zijn in de huid. De energie van de laser breekt de kapsels open en laat de inktdeeltjes in microscopisch kleine deeltjes uit elkaar vallen. Vervolgens worden de inktdeeltjes door het afweersysteem van het lichaam afgevoerd door de witte bloedlichaampjes. Via de nieren verlaten ze het lichaam. Aangezien het in de meeste gevallen om grote hoeveelheden inkt gaat, kan het lichaam niet alles in een keer afbreken en zijn meerdere behandelingen nodig.

Het gemiddelde aantal behandelingen voor Permanente Make up is 2-3 behandelingen. Het gemiddelde aantal behandelingen voor tattoos ligt tussen de 3 a 15 behandelingen. Tussen twee behandelingen zit altijd 6 tot 10 weken.

Na de behandeling

Na een laser of removal behandeling kan men gewoon doorgaan met het dagelijks leven. Door de laser kan tot 24 uur na behandeling een reactie van de huid optreden in de vorm van;

– warmte
– branderig gevoel
– roodheid
– uitdroging/blaasjes
Dit kan aanhouden tot 7 dagen na behandeling. In sommige gevallen waarbij haartjes over of in de buurt van de oude pmu zitten, worden de haartjes wit/licht blond dit is een tijdelijke reactie afhankelijk van de groei keert de eigen wenkbrauwhaar kleur terug. Wanneer dit langer aanhoud dan twee weken kunt u gerust langskomen voor een tinting.

De bovenstaande punten kunnen langer aanhouden wanneer u;

→alsnog de zon in gaat met de behandelde plek

→u sport of de sauna in gaat

→u pittig/pikant voedsel eet

 

Het is van groot belang dat u correct omgaat met de nazorg, dit bepaalt voor een groot gedeelte hoe uw huid eruit ziet als deze genezen is. Littekens komen niet van het laseren maar wel van pulken aan de korstjes en het niet opvolgen van het nazorgadvies welke u mee krijgt bij de 1e behandeling. Ook is het van groot belang dat u zonnebaden en de zonnebank vermijdt tijdens de gehele periode dat u bezig bent om de pigmentatie te laten verwijderen, dit om pigmentverstoring te voorkomen.

Prijzen:

Wenkbrauw tattoo verwijderen  €95

Zwarte tatoeage

tot 5 cm² €85

tot 10 cm² €125

tot 20 cm² €145

tot 35 cm² €165

tot 50 cm² €185

tot 75 cm² €215

tot 99 cm² €245

Groter dan 100 cm²  in overleg

Kleur tatoeage

tot 5 cm² €125

tot 10 cm² €145

tot 20 cm² €165

tot 35 cm² €185

tot 50 cm² €215

tot 75 cm² €245

tot 99 cm² €265

Groter dan 100 cm²  in overleg