OVER ONS

We make it happen

Copacabana Clinic, gevestigd in Amsterdam is jouw beste keuze.
Wij kunnen het realiseren voor jou! (make it happen).

Wij zijn een Braziliaanse schoonheidssalon, gelegen in de buurt van hartje Amsterdam, vlakbij het Vondelpark bij de Zuidas. Samen met onze hooggekwalificeerde medewerkers en de beschikbaarheid van moderne apparatuur zijn we altijd op zoek naar de nieuwste behandelingen om te zorgen dat wij u alleen het beste aan kunnen bieden!

YOUR SATISFACTION IS OUR GOAL!

Ons team is er trots op dat we een breed scala aan hoogwaardige schoonheidsbehandelingen voor zowel mannen als vrouwen kunnen aanbieden, die door internationaal team van schoonheidsspecialisten wordt uitgevoerd.
Al onze therapeuten hebben hard gewerkt om een welverdiende reputatie binnen hun vakgebied te ontwikkelen . Ze blijven hun kennis up to date houden om je altijd de beste oplossing en resultaten te geven.

Déborah Dias
Déborah Dias
Read More
Geboren in Brazilië is Déborah al 7 jaar hier in Nederland. Haar opleiding heeft ze hier in Nederland gevolgd en ze is altijd bezig geweest met “beauty & welness”. Zij heeft zich gespecialiseerd in verschillende disciplines voor zowel lichaam als voor gezicht. Met haar kennis en creativiteit brengt ze de nieuwste techniek uit Zuid Amerika naar Nederland. Wil je de perfecte “body” krijgen? Wil je een jonger en gladde huid hebben? Dan ben je bij haar in goede handen. Daarnaast heeft Déborah een hospitality achtergrond en besteedt zij veel aandacht aan het creëren van de juiste warme en gastvrije sfeer zodat u zich bij ons prettig en thuis voelt. U bent van harte welkom!
Fahrin Farhana
Fahrin Farhana
Read More
Geboren in Bangladesh is Fahrin al 14 jaar hier wonend in Nederland. Ze heeft haar opleiding hier in Nederland gedaan maar is sinds haar jeugd gefacineerd bezig met allerlei dingen wat schoonheid betreft. Met haar draad kan ze in een paar minuten jouw wenkbrauwen in een perfecte model krijgen. Wil je liever wat anders? zoals wimperliften, gezichtsbehandelingen, lichaamsmassages, pedicure, manicure, lichaamsbehandelingen, waxen… Dat kan ze alemaal!