Tanden Bleken

Tanden Bleken

Na de ogen is de glimlach vaak het eerste waar men naar kijkt! Een mooie glimlach geeft zelfvertrouwen, u durft vaker te lachen, het geeft uw leven een nieuw impuls. Als u er goed uit wilt zien voor bijvoorbeeld een bruiloft, sollicitatie of een date, denk dan ook aan u gebit!
Voor veel cosmetische behandelingen is boren noodzakelijk, dit geldt niet voor tanden bleken. Doordat bij tanden bleken de originele structuur en vorm van uw tanden behouden blijft, bereikt men vaak een heel natuurlijk resultaat.

In de loop van de jaren zullen uw tanden en kiezen kleurstoffen opnemen, natuurlijk is dit afhankelijk van hoeveel verkleurende producten, zoals sigaretten, koffie, thee, rode wijn etc. u nuttigt. Dit worden externe verkleuringen genoemd. Hierdoor zullen met het ouder worden, de tanden donkerder worden. In sommige gevallen zijn de tanden door medicijngebruik en/of ontwikkelingsstoornissen al verkleurd bij het doorbreken. Dit worden intrinsieke verkleuringen genoemd. Vroeger werd dit soms opgelost door kronen te maken, tegenwoordig kan bleken een grote uitkomst bieden.

Basis behandeling

Wilt u uw tanden in 20 min tijd tot 4 tinten witter hebben? Dan is de basis behandeling voldoende. Er wordt gebruik gemaakt van non-peroxide bleekgel op basis van sodium bicarbonaat en een LED lamp om het proces te versnellen.

Intensieve behandeling

Wilt u een stuk witter gaan? Dan kunt u in 40 min met de intensieve behandeling een heel mooi wit gebit krijgen (tot wel 6 tinten) wederom met een bleekgel zonder peroxide.

Extra white Hollywood behandeling

Moet uw gebit echt stralen voor bijvoorbeeld een bruiloft of andere speciale gelegenheid? Dan is de Hollywood behandeling aan te raden (tot 10 tinten witter). Deze behandeling duurt 60 min.

 

Prijzen:

Eenmalig basis behandeling: €70,-

Eenmalig intensieve behandeling: €90,-

Eenmalig Hollywood extra white behandeling: €120,-