Spray Tan

                                                                       Spray TanWij geloven in dit slimme alternatief voor de zon. Omdat het, in tegenstelling tot zonnen en de zonnebank, goed is voor je huid. Je loopt geen gevaar op het risico van huidkanker, huidverbranding, cel veroudering en rimpels. De spray tan blijft 6 tot 10 dagen zitten. Afhankelijk van je huidtype, voorbereiding en nabehandeling. Herhaal je de behandeling daarna, dan bouwt zich een diepere kleur op. Afhankelijk van je huidtype, voorbereiding en nabehandeling. Herhaal je de behandeling daarna, Fresh Indulgence is ánders. Ontdek waarom.

Fresh Indulgence biologische producten

Wij weken met fresh Indulgence producten zijn stuk voor stuk ethisch geproduceerd, en 100 % parabenen, SLS en -sulfaatvrij en vrij van dierlijke ingrediënten. Onze spray tan vloeistoffen worden gemaakt met alleen de hoogste kwaliteit DHA, voor een langdurig professioneel effect. Wat we verder toevoegen? Alleen de meest natuurlijke, pure ingrediënten. Tanning vloeistof van Fresh Indulgence biedt een langdurig, natuurlijk mokka-bruin resultaat.

Voorbereiding:

*Scrubben voor de spray tan, vooral de knieën, ellebogen en andere droge huid.

*Scheren, liefst de dag voor de spray tan.

*Draag geen deodorant, parfum of make-up tijdens de spray tan

*Gebruik geen vocht inbrengende crème zoals dagcrème voor je tanning.

*Verwijder alle sieraden (kleine knopjes en piercings mogen blijven zitten)

*Draag loszittende, donkere kleding en loszittende schoenen. Let op – geeft ook af op leren interieurs van auto’s.

*Bescherm nepnagels met nagellak

*Gebruik geen andere zelf bruinende producten vanaf 4 dagen voor je spray tan.

Nazorg:

*Laat de tanning tenminste 8 uur intrekken, voordat je gaat douchen of baden. Zo kan de tanning zich volledig ontwikkelen.

*Laat sieraden een tijdje langer af dan je kleren. Vooral horloges en kettingen kunnen strepen veroorzaken die je nepkleurtje verraden…

*Licht gekleurde stoffen kunnen verkleuren voordat je de eerste douche genomen hebt.
Wacht dus even met het dragen ervan!

*Vermijd het dragen van sportsokken of (strakke) schoenen direct na de spray tan, zweten kan het ontwikkelen van de tanning tegengaan en vlekken en strepen veroorzaken. Slippers of sandalen zijn het beste.

*Breng geen crèmes of deodorant aan tot na je eerste douche. Gebruik een vocht inbrengende crème zonder oliën, die ervoor kunnen zorgen dat je tanning sneller verdwijnt.

*Wrijf jezelf niet droog maar dep jezelf droog na je douche.

*Als je de eerste douche neemt, zie je veel bruine verkleuring in het water. Dit is de cosmetische bronzer die ook behoort te verdwijnen. Het kan dus geen kwaad, de DHA is al in je huid getrokken, en zorgt de dag erna voor een bruine huid!

Prijzen:

Spray Tanning  Basic  €60,-

Spray tanning hele lichaam

Spray Tanning  Power  €70,-

Spray tanning hele lichaam extra kleur