Mesotherapie voor cellulitis, afslanken en verstevigen

 

                                                              Mesotherapie Lichaam Toskani

 

Toskani is een medisch cosmetisch bedrijf uit Barcelona dat gericht is op het leveren van complete oplossingen voor alle soorten esthetische en dermatologische huidproblemen.

De actieve ingrediënten die worden toegepast in de professionele behandeling worden ook toegepast in de producten voor thuisgebruik. Hierdoor kan de behandeling op een veilige en effectieve manier thuis worden voortgezet.

Wat is mesotherapie?

Mesotherapie is een behandeling, waarbij door middel van kleine prikjes een vloeistof met daarin een cocktail aan werkstoffen in de huid wordt ingebracht. In de middelste huidlaag worden deze stoffen met hoge frequentie ingebracht. De basis is Hyaluronzuur, een stof die zorgt voor soepelheid en vochtbinding. Door Mesotherapie toe te passen verbeteren we de stofwisselingsprocessen in de huid. Het is zelfs raadzaam om er zo vroeg mogelijk mee te beginnen zodat de huid geen kans krijgt uit te drogen en te verslappen.

Wat voor resultaten kan ik verwachten na een mesotherapie behandeling?

  • Vermindering van cellulites (Anti-cellulite programma)

Naaldloze mesotherapie wordt ook toegepast op delen van het lichaam waar cellulites aanwezig is.
De behandeling zorgt voor de vermindering van de omvang van de vetcellen, een betere bloeddoorstroming en een stevige huid.
Ook wordt het lymfesysteem in werking gezet om de afvoer van giftige stoffen (afvalstoffen) te stimuleren en verjonging van de huid te bevorderen.
Al na enkele behandelingen is een vermindering van de sinaasappelhuid merkbaar.

  • Plaatselijk gewichtsverlies (Body-sculpting)

Mesotherapie is een niet-chirurgisch alternatief voor liposuctie met voordelen als: geen narcose, geen pijn, geen letsel, geen hersteltijd (na de behandeling kunt u direct verder met uw dagelijkse activiteiten).

Wij hebben allemaal wel delen van ons lichaam die wij liever iets slanker, kleiner of strakker zouden zien.
Met behulp van naaldloze mesotherapie wordt vet weggehaald op specifieke plaatsen van het lichaam. Vooral de plaatsen waar door lichaamsbeweging weinig of geen resultaat verkregen wordt.
Buikvet, lovehandles, vet op de dijen, heupen, taille, benen en armen kunnen worden behandeld met mesotherapie.
Het naaldloze mesotherapie apparaat brengt cosmetische formules pijnloos via de huid naar de te behandelen plaats op de juiste diepte in het lichaam. (Tot 10 centimeter diep)
Door hoge concentraties van werkzame stoffen worden bepaalde processen versneld. De concentraten worden afgeleverd bij de vetlaag en breken de triglyceriden (vast vet) af en zetten ze weer om in vetzuren (vloeibaar vet), zodat ze kunnen worden gebruikt als energiebron.

Ook wordt het eigen herstelsysteem van het lichaam, de snellere verbranding van vetten en de verwijdering van overtollig water uit de vetcellen gestimuleerd, waardoor uw lichaam er slanker en strakker uitziet.
De energie in de cellen wordt in evenwicht gebracht, waardoor het lichaam efficienter kan functioneren als een vetverbrander.

Voordelen:

lost het vet op
is water afdrijvend
geeft voeding aan de huid
sinaasappelhuid verbeterd
verwijdert fibrotische, verharde
weefsels onder de huid
bevordert lymfe drainage
bevordert de bloeddoorstroming

De meest behandelde zonen zijn:

buitenkant dijen
billen
armen
buik
Opbouw: 4 tot 6 behandelingen om de 7-10 dagen.

Onderhoud: herhaal een behandeling na 8-12 weken of een kuur na 8 – 12 maanden.

Prijzen:

1 zone: €180,-