Mesotherapie Haaruitval Behandeling

Mesotherapie Haaruitval Toskani behandeling

Toskani is een medisch cosmetisch bedrijf uit Barcelona dat gericht is op het leveren van complete oplossingen voor alle soorten esthetische en dermatologische huidproblemen.

De actieve ingrediënten die worden toegepast in de professionele behandeling worden ook toegepast in de producten voor thuisgebruik. Hierdoor kan de behandeling op een veilige en effectieve manier thuis worden voortgezet.

Mesotherapie is een behandeling die gebruik maakt van oppervlakkige injecties, waarbij verschillende bouwstoffen uw bloedcirculatie stimuleren. De vloeistof die wordt ingespoten bestaat uit vitamines, mineralen, co-enzymen, aminozuren en nucleïnezuren. Deze behandeling remt haarverlies en herstelt nieuwe haargroei, ook op plekken waar geen haar meer is. Bij zowel vrouwen als mannen is haaruitval goed te bestrijden, tenminste, wanneer ze zich op tijd melden.

Wat zijn de oorzaken van haarverlies?

De meeste vormen van haaruitval worden veroorzaakt door een verstoorde hormoonbalans in en rondom de haarfollikel, een tekort aan de juiste bouwstoffen en verminderde bloedcirculatie. Mesotherapie voor haar brengt de juiste bouwstoffen aan precies op de plek waar het nodig is ( rondom de haarfollikels) en de bloedcirculatie wordt gestimuleerd. Dit alles resulteert in een stimulatie van de natuurlijke haargroei. Deze therapie is geschikt om diffuse haaruitval tegen te gaan; haaruitval bij stress, na de zwangerschap, tijdens of na de menopauze, tijdens of na gewichtsverlies door dieet, na een ziekte, operatie en dergelijke.

Hoe werkt een mesotherapie behandeling?

Met behulp van een speciaal ontwikkeld apparaat (“mesogun”) wordt een serie van micro-injecties in de hoofdhuid gebracht, net onder de opperhuid (plm 1mm diep). Deze injecties bevatten een mix van natuurlijke ingrediënten: bouwstoffen en anti-oxidanten.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Wij raden aan om een kuur te volgen. Een kuur uit ongeveer  6 à 8 behandelingen. De eerste weken heeft u elke week 1 behandeling, daarna de behandelingen om de week.

Geen haaruitval, maar alleen slap, futloos en of broos haar?

Heeft u last van beginnend haarverlies, is uw haar niet in goede conditie of kan uw haar een extra oppepper gebruiken? Neem dan de korte intensieve Meso-/LED mesolicht-therapie kuur. Deze bestaat uit  3 behandelingen verspreidt over 30 dagen. U krijgt de mesotherapie en de LED-mesolichttherapie aansluitend waardoor het effect optimaal is. U betaalt slechts €520,- voor de hele kuur. Herhaal de korte intensieve kuur 1 a 2 maal per jaar voor blijvend resultaat.

Voordelen van onze haar cocktails:

• Stimuleert haargroei
• Gezond en glanzend haar
• Tegen beginnende kaalheid
• Stopt tijdelijk haarverlies
• Versterkt en verdikt het haar
• Verbetert de haar- en hoofdhuidconditie

Prijzen:

Basic behandeling

Per behandeling  €120,-

6 behandelingen  €600,-

8 behandleingen  €800,-

Luxe behandeling incl. hoog frequentie, LED therapie en mesotherapie

Per behandeling  €180,-

6 behandelingen  €960,-

8 behandelingen €1200,-

Fractional RF Mesotherapie

Per behandeling  €315,-

6 behandelingen  €2200,-