Lipocavitatie

LIPOCAVITATIE

Plaatselijk afslanken, vet of cellulite kwijt raken, dan is cavitatie iets voor u.
Cavitatie is een handmatige behandeling die met name geschikt is voor het aanpakken van probleemzones. De behandeling komt uit de medische wereld en is gebaseerd op de implosie van vetcellen via laag frequentie ultrasone geluidsgolven met bewezen effectiviteit.

Wat doet cavitatie?

Vetweefsel is hard en ultrasoon geluid is in staat dit weefsel te verzachten en de membranen van de vetcellen af te breken. In samenwerking met RF wordt nog een beter resultaat verkregen. Wij adviseren dan ook altijd deze twee behandelingen te combineren.

De losse vetcellen worden vervolgens door het lichaam geabsorbeerd, opgegeten en verwijdert uit het lichaam via het lymfestelsel.

Via cavitatie kunt u dat contour krijgen waar u mogelijk al zo lang naar verlangt. Het is namelijk de oplossing voor hardnekkige vetophopingen op de wel bekende probleemzones zoals zadeltassen, lovehandeles, rug, benen, buik, taille, billen, heupen en bovenarmen.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het aantal behandelingen hangt in de eerste plaats af van uw leefwijze. Als u 30 minuten per dag beweegt zult u een veel beter resultaat bereiken dan wanneer u niets doet.
Verder is het ook belangrijk welk resultaat u wilt bereiken. Dat is voor een ieder verschillend. Tot slot is de dikte van de vetlaag ook zeer belangrijk. U kunt er vanuit gaan hoe dikker de vetlaag des te meer behandelingen er nodig zullen zijn.

Wat gebeurt er tijdens een behandeling?

Nadat het te behandelen gebied is ingesmeerd met een gel worden er rondtrekkende bewegingen gemaakt met een speciaal daarvoor gekozen behandelkop.
Zo bestrijk je op een gecontroleerde manier het gehele gebied wat je wil behandelen en worden de vetcellen effectief aangepakt.
De behandeling wordt als zeer aangenaam ervaren, omdat de huid zacht wordt gemasseerd en uit de behandelkop wordt een aangename warmte waargenomen.

Een prettig bijkomend verschijnsel van simultane behandeling met zowel het ultrageluid als de RF is dat de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd. Verder wordt de huid aangespannen en zal de huid er tevens fris en glad uitzien na verloop van tijd.

Wat kan ik doen om meer rendement te behalen?

Na de behandeling adviseren wij dat u matig bent met alcohol. Verder is het zeer aan te raden ook de koolhydraten te laten staan. Dit zorgt er namelijk voor dat het lichaam dan alleen als brandstof de vrijgekomen vetcellen krijgt, in plaats van wat u inneemt.

Wat betreft bewegen adviseren wij om binnen 8 uur na de behandeling een wandeling te maken van 30 minuten. Daarnaast is het erg belangrijk dit iedere dag te herhalen. Dit is nodig om de vetten zo optimaal mogelijk af te voeren. Verder is het ook essentieel iedere dag 2 liter water te drinken.
U zult zien de centimeters vliegen er dan af!

 

 

(Gemiddeld moet u tussen de 6 en 12 keer behandeld worden)

** Prijs per zone per behandeling **

Buik klein: €85,-

Buik incl. zijkanten: €115,-

Lovehandles: €,-75

Armen: €75,-

Benen voor/achterkant: €85,-

Bh bandjes: €75,-