Massages

Ontspanningsmassage:

Ontspanningsmassage Copa basic 30 min        € 40,00

Bij deze massage, wordt de voorkant of achterkant van jouw lichaam gemasseerd. U krijgt een heerlijke voet & hand masker bij deze massage.

Ontspanningsmassage Copa deluxe 60 min    € 70,00

Bij deze massage, wordt zowel de voorkant als de achterkant van jouw lichaam gemasseerd. U krijgt een heerlijke voet & hand masker bij deze massage.

 

Afterlipo Massage 60 min   €75,00

Na een cosmetische ingreep zoals een liposuctie, is de huid en het weefsel beschadigd. De lymfevaten zijn verstopt en daardoor kan oedeem (het vocht) minder goed worden afgevoerd. Manuele lymfedrainage is een massage dat uw lymfesysteem opnieuw activeert zodat het vocht sneller en beter wordt afgevoerd. Cosmetisch ingrepen hebben een zichtbaar beter en sneller resultaat indien deze gepaard gaan met meerdere afterlipo massages. Om die redenen worden veel patiënten door de plastisch chirurgen naar een gekwalificeerd massagetherapeut doorverwezen.

 

Manuele Lymfedrainage 60 min    €75,00

Manuele lymfedrainage is een massagetechniek die valt onder oedeemtherapie. Bij deze therapie wordt een verstoorde lymfedrainage met de manueel gestimuleerd. Opgehoopt vocht wordt daardoor verspreid en afgevoerd, waardoor zwellingen (oedeem) afnemen.

 

Bindweefselmassage lichaam  60 min     75,00

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. Het bevordert de doorbloeding, stimuleert de afvoer van afvalstoffen en zet aan tot celvernieuwing en verbetering. Hierdoor verbetert de conditie van de huid waardoor deze strakker en gladder wordt.

*Het is mogelijk om een cavitatie behandeling toe te voegen aan uw bindweefselmassage, de prijs per zone is  €55,00.

 

Bindweefselmassage gezicht 45 min     65,00

 

Bamboe therapie & cupping massage 60 min € 85,00

De bamboe massage werkt vooral op het onderhuids bindweefsel. De massage is erg ontspannend en geeft een enorm liftend effect aan de huid. Het resultaat is al te zien na 1 behandeling.

Voordelen van Bamboe & cupping massage:

– Sedatief effect bij het werken op zenuwuiteinden.
– Bestrijding van vermoeidheid en uitputting.
– Toont de huid, pezen en gewrichten, waardoor de spierspanning vermindert.
– Verbetering van oxygenatie en voeding, bevordering van celvernieuwing.
– Verbetert de lymfecirculatie en bevordert de afvoer.
– Bestrijdt cellulitis.
– Vermindert vetweefsel.
– Bestrijdt donkere plekken en verstevigt de huid. Vormt het silhouet opnieuw.
– Stimuleert de energiebalans, handhaving van de harmonie.
– Handhaaft kracht en levensduur, waardoor de verslechteringsprocessen worden verminderd.

 

Detox Sauna 50 min  85,00 ( inclusief een korte manuele lymfedrainage)

Bij deze behandeling krijgt u een korte manuele lymfedrainage massage en daarna een  warmte deken met sauna effect. Dit intensieve procedure is uitermate geschikt voor het verstevigen van spieren en het aanpakken van probleemzones, bijvoorbeeld plaatsen waar u moeilijk afvalt of cellulitis heeft.