Intieme Verjonging & Verstrakking

Vaginale verjonging en versteviging is wereldwijd een populaire behandeling in schoonheidsklinieken. Bij ons kunt u terecht komen voor verschillende methodes.

 

FemiHifu Behandeling ( interne zone )

Met de tijd kunnen de natuurlijke processen die een vrouw gedurende haar leven doormaakt, zoals een bevalling en hormonale veranderingen, leiden tot klachten als ongewenst urineverlies, verlies van elasticiteit, droogheid en terugkerende infecties.

De  FemiHifu-behandeling (ook bekend als vaginale verjonging) is een niet operatieve behandeling die gegarandeerd resultaat levert bij diverse klachten, ongeacht leeftijd of levensfase. De behandeling is snel, pijnloos, volkomen veilig en zeer effectief.

Wat doet de FemiHifu-behandeling?

In de loop der jaren beginnen collageenvezels binnen de vagina hun elasticiteit te verliezen.

Het High Intensity Focused Ultrasound (HIFU) systeem verbetert de gezondheid en vitaliteit van de vagina door de stimulering van collageenproductie.

Snel en nagenoeg pijnloos zonder hersteltijd

Één van de grootste voordelen van de  FemiHifu behandeling is dat het niet lang duurt en het je dagelijkse routine dus niet verstoort. Net als bij een vaginale echo, wordt er een unieke, hygiënische sonde ingebracht om het vaginale weefsel voorzichtig te behandelen.

De volledige behandeling duurt tussen 30 a 45 minuten, is vrijwel pijnloos en heeft geen bijwerkingen. Je kunt daarna dus gewoon weer verdergaan waar je mee bezig was.

De effecten van de FemiHifu behandeling

Een behandeling van de vagina zorgt voor een dikkere, verjongde en beter doorbloede vaginawand. Hierdoor komt de elasticiteit terug en wordt de vagina makkelijker vochtig. De dikkere vaginawand helpt ook om ongewenst urineverlies (stressincontinentie) tegen te gaan.

Tijdens de behandeling worden er microscopisch kleine gaatjes in de vaginawand gemaakt. Dit stimuleert de vaginawand om dikker te worden en bovendien zorgt het er voor dat de vaginawand zich samentrekt. Beiden hebben tot gevolg dat de vagina nauwer wordt.

Vaginavernauwing door deze behandeling wordt vooral gezien als een ‘lichter’ alternatief voor een operatie, maar wel met optimaal resultaat.

VAGINALE ELASTICITEIT

Na verloop van tijd, vooral na een bevalling, kan vaginaal weefsel uitrekken,

Het voelt alsof het spierweefsel niet meer strak is, waardoor het vaginale gebied minder gevoelig is.

HIFU versterkt en herbouwt het collageen in de vaginawand, verbetert de gevoeligheid van de vaginale receptoren en zorgt ervoor dat het vagina weefsel zich samentrekt, waardoor de vagina strakker wordt en je meer seksuele bevrediging ervaart.

STRESSINCONTINENTIE

Stressincontinentie is ongewild urineverlies bij activiteiten waarbij de druk op het buikgebied hoger is, zoals hoesten, niezen, sporten of lachen. Het wordt veroorzaakt door een gebrek aan spierkracht in de urinebuis , omdat de ondersteunende bekkenbodem verzwakt is. HIFU behandelt het hele gebied, geeft de urinebuis meer steun, maakt de vaginawand dikker en versterkt de bekkenbodem.

De behandeling verlicht de symptomen van stressincontinentie en kan het probleem zelfs helemaal verhelpen

NA DE MENOPAUZE

De hormonale veranderingen tijdens de menopauze kunnen het slijmvlies van de vagina dunner, droger en minder elastisch maken en leiden tot ontstekingen. HIFU herstelt de vaginawand, maakt hem dikker en herstelt de hydratatie.

De behandeling vermindert onaangename symptomen zoals jeuk en een branderig gevoel, verhoogt de gevoeligheid en verbetert

NA DE BEVALLING

Een bevallig heeft vele fysiologische veranderingen tot gevolg. Na de bevalling kan het vaginale gebied uitgerekt en droog aanvoelen en kan de bekkenbodem verzwakt zijn. HIFU herstelt het gehele vaginale gebied door het weefsel te versterken en verstevigen, en herstelt de kracht en flexibiliteit.

VAGINALE DROOGHEID EN INFECTIES

HIFU helpt vrouwen die last hebben van vaginale droogheid en terugkerende vaginale infecties, door de vaginawand en de hydratatie te herstellen. De behandeling verbetert het vaginale immuunsysteem en de bloedsomloop en stimuleert de aanmaak van gezond weefsel. Je hebt een hogere weerstand tegen infecties en de PH-waarde in de vagina normaliseert zich.

Effect

Hou er rekening mee dat de behandeling meerdere keren moet worden uitgevoerd voor een optimaal resultaat. Huidig onderzoek naar de effectiviteit laat zien dat 3 behandelingen, met ongeveer 4 tot 6 weken tussen elke behandeling, zorgen voor een vernauwend effect van tenminste 2 tot 3 jaar en vaak langer. Over het effect op de lange termijn is nog niet zo veel te zeggen, omdat het een relatief nieuwe behandeling is. Wel wordt meestal aangeraden om elk jaar eenmaal een touch-upbehandeling te ondergaan om het effect te houden.

After Care

VERMIJD ZWARE ACTIVITEITEN

Zoals bij de meeste esthetische behandelingen, adviseren  wij om gedurende ten minste 2 tot 3 dagen na de behandeling af te zien van inspannende activiteiten zoals gewichtheffen, intensieve cardiotraining of springen.

NEEM VEEL RUST

Je moet ervoor zorgen dat je ten minste 7 uur rust krijgt voor spierherstel en om de huid van je vagina gehydrateerd te houden door veel water te drinken.

VERMIJD SEKSUELE GEMEENSCHAPPEN

Het wordt aangeraden om een week geen geslachtsgemeenschap te hebben om je vagina voldoende tijd te geven om te herstellen. Overmatige penetratie na de behandeling kan het collageen en elastine dat wordt geproduceerd tijdens de HIFU-behandeling voor vaginale aanscherping ongedaan maken.

Prijzen

1 Behandeling: €500,-

Pakket van 3 behandelingen om de 4-6 weken: €1200,-

 

Vaginale RF Morpheus behandeling ( externe zone)

Deze behandeling is geschikt voor de externe intieme zone(rond de schaamstreek, binnenzijde dijen en liezen). Het is een veilige en effectieve procedure dat radiofrequente energie en microneedling combineert. Deze combinatie draagt bij aan het verstrakken van de externe intieme zone. De huid wordt op een natuurlijke manier gelift zonder operatie.

Behandeling
Nadat de huid verdoofd is (met een verdovingscream), start de huidtherapeut op het gewenste behandelgebied. De naaldjes van de RF morpheus dringen, in combinatie met de radiofrequentie energie, in de huid. Vervolgens wordt het gehele gebied behandelt.

Na de behandeling

Na de behandeling wordt de huid gekoeld om zwelling en roodheid te verminderen. De roodheid en warmte in de huid houdt een paar dagen aan. Daarnaast voelt de huid strakker dan normaal. Het is belangrijk om de zon/ zonnebank tenminste 2 weken te vermijden. Verder is het belangrijk om de eerste dagen na de behandeling niet heet te douchen, intensief te sporten of gebruik te maken van sauna’s.

Prijzen

1 Behandeling: €375,-

Pakket van 3 behandelingen om de 4-6 weken: €950,-

 

Intieme Bleaching

Intieme bleaching is de professionele topische oplossing voor gynaecologisch-esthetische problemen zoals intieme hyperpigmentatie (donkere verkleuring). Intieme hyperpigmentatie wordt veroorzaakt door een teveel aan melanine. Dit resulteert in de typische donkere verkleuring rond de vulva / scrotum / anale zone.

Na uw behandeling in onze Clinic zal u gedurende enkele maanden met een speciale crème thuis verder moeten smeren om het effect te versterken.

Welke indicaties kunnen er behandeld worden?

  • pigmentatiestoornis van de vulva en scrotum
  • pigmentatiestoornis na waxing
  • erfelijke pigmentatiestoornis
  • pigmentatiestoornis na zwangerschap / borstvoeding (let wel op deze behandeling kan pas uitgevoerd worden ten vroegste 6 maand na uw bevalling of 6 maand na het volledig stoppen met borstvoeding)

Welke zones kunnen behandeld worden bij een intieme bleaching?Volledige intieme zone alsook de anale zone wordt behandeld.Waarop werkt de intieme bleaching?

  • De actieve ingrediënten onderdrukken de melanocyten, zodat ze minder pigment produceren en tegelijkertijd de reeds bestaande pigmentatie vervagen.
  • De intieme bleachingspeeling bevat een combinatie van meerdere actieve ingrediënten die helpen de huid te verlichten.
Voor- en nazorg intieme bleaching
Gebruiksduur crème voor thuis:Volg het advies op dat u tijdens uw behandeling kreeg, maar een gemiddelde periode van 2-3 maanden wordt aanbevolen.
Prijzen
1 Behandeling: €350,-

 

Vajacial:

Waar bestaat de vajacial behandeling uit?

De vajacial is een behandeling voor de schaamstreek.

Dit is het reinigen en stomen van de huid , oneffenheden behandelen en een mask.

Ook worden hierbij alle ingegroeide haren en dode huidcellen verwijderd.

Deze luxe treatment geeft een goede boost zodat de huid er goed verzorgd uitziet.

Deze behandeling werkt kalmerend en bevordert het herstel van de huid en maakt deze zachter en gladder.

Deze behandeling kan in combinatie met een Brazilian wax of kan apart geboekt worden.

 

Prijzen
1 Behandeling: €85