EMYOUNG FACE

Wat is

EMYOUNG FACE

Een doorbraak in niet-chirurgische gezichtsverjonging

De EMYOUNGFACE  is de nieuwste en meest revolutionaire behandeling die vandaag beschikbaar is. Dit geavanceerde apparaat heeft zijn reputatie verdiend als de ultieme niet-chirurgische facelift en biedt een naaldvrije en volledig pijnloze ervaring.
De EMYOUNGFACE maakt gebruik van een ultramoderne aanpak, waarbij gebruik wordt gemaakt van kleine kussentjes die strategisch op het gezicht en het voorhoofd zijn geplaatst. Deze pads leveren hoogfrequente elektrische stimulatie (Hi-FES) en radiofrequentie aan de beoogde weefsels en werken hun magie achter de schermen uit. Deze behandeling met dubbele werking stimuleert de productie van collageen en elastine en stimuleert tegelijkertijd de spiercontractie voor opmerkelijke resultaten.
Wat de EMYOUNGFACE onderscheidt, is het vermogen om rimpels effectief te verminderen en verbazingwekkende liftende eigenschappen te bieden, waardoor het uiterlijk van wangen en slappe huid zichtbaar wordt getransformeerd. Het apparaat is ontworpen om u een verjongd, jeugdig uiterlijk te geven zonder de noodzaak van invasieve procedures of pijnlijke injecties. Deze behandeling wordt vaak de niet-chirurgische facelift genoemd.
Om de best mogelijke resultaten te bereiken, raden wij een serie van 8 sessies met de EMFACE aan. Geduld is de sleutel, aangezien de volledige omvang van de transformatie ongeveer 12 weken na uw laatste behandeling duidelijk wordt. Omarm de toekomst van huidverzorging met EMFACE en ontgrendel een jeugdiger, stralender jij.

EMYOUNGFACE-VOORDELEN


*Door de FDA goedgekeurd als veilig en effectief
*Niet-invasieve, niet-chirurgische facelift
*Naaldvrij apparaat voor gezichtsversteviging
*Behandeling zonder toxines en vulstoffen
*Zorgt voor een natuurlijke verbetering
*Vermindert rimpels
*Heft verslapte, losse huid op
*Herstelt het gezichtsvolume
*Stimuleert de productie van collageen en elastine
*Gemakkelijke sessies van 20 minuten

PRIJZEN

1 Sessie ( icm andere facelift behandelingen ): €250 
Pakket optie 1 ( 4 sessies ): €900 
Pakket optie 2 (8 sessies ): €1600