Cryolipolyse vet bevriezing

De behandeling:

Een cryo behandeling oftewel vet bevriezen is een behandeling waarbij plaatselijk vet wordt bevroren.Deze methode biedt jou de oplossing om op een eenvoudige en pijnloze manier definitief van je ongewenste vetcellen af te komen.Je hoeft er geen speciaal dieet voor te volgen en bovenal heb je geen hersteltijd. Na de cryolipolyse behandeling kun je dus de dagelijkse activiteiten weer oppakken.

Tijdens de vet bevriezing behandeling worden de vetcellen plaatselijk bevroren, waardoor ze op een natuurlijke manier uit je lichaam worden afgevoerd. Met de cryolipolyse  kun je van je ongewenst/overtollig vet afkomen wat met diëten en sporten niet tot nauwelijks zal lukken!

Hoe werkt het?

Door het gebruik van een vacuüm zuig- /koelsysteem  worden de cellen bevroren, waardoor ze kristalliseren en afbreken. Vervolgens verlaten ze het lichaam op een natuurlijke manier. Deze behandeling is geschikt voor zowel vrouwen als mannen
In één behandeling kunnen we tot 4 applicatoren aansluiten, dit vertaald zich in een beter resultaat op een groter oppervlak. We maken gebruik van verschillende maten applicatoren zodat we de juiste maat voor de zone kunnen gebruiken. Tijdens de behandeling koelt de applicator/zuigmond het vetweefsel in het te behandelen gebied, op een temperatuur van minimaal -9°C tot -15°C.

Zijn de resultaten van vet bevriezen blijvend?

De verwijdering van de vetcellen is definitief. In de behandelde zones zijn nu minder vetcellen. De resultaten van een behandeling zullen even lang behouden blijven als bij een methode als liposuctie. Indien je je gewicht op peil houdt (niet aankomt) door voldoende beweging en een gezonde voeding en levensstijl, zullen je resultaten ook op lange termijn stabiel blijven.

Welke zone’s zijn goed te behandelen?

-Bovenarmen, kippenarmen

-Benen, kuiten, zadeltassen, knieën

-Billen

-Buik, taille, lovehandles, zwembandjes

-Rug, bh bandjes, schoulders

-Mannenborst

_Onderkin

-Hamsterwangen

_Cellulite

 

 

 

CRYOLIPOLYSE BEHANDELINGEN

Zone Losse behandeling Pakket 4 behandelingen
1 zone   100    350
2 zone’s 150    500
3 zone’s 200    750
4 zone’s 250    850
Hamsterwangen 160    450
Onderkin   95    330