Brazilian Buttlift BBL

Non Invasieve Billift BBL

We zijn een Zuid Amerikaanse bedrijf gespecialiseerd in non invasive methodes voor het liften, vergroten en verstevigen van de billen. Onze apparatuur voldoen aan de strenge normen van de Amerikaanse Food & Drug Administration(FDA). Dat wil zeggen dat onafhankelijk klinisch onderzoek heeft aangetoond dat een behandeling daadwerkelijk resultaat oplevert en veilig is.
Onze beauty specialisten hebben al vele jaren ervaring op het gebied van figuur verbetering.

Methodes:

BBL ONLY

Voor deze methode maken we gebruik van een vacuümmachine. Het helpt bij het mobiliseren van de vetcellen op de gewenste plek. Ook lift het je billen en pompt het je billen omhoog.  De vacuüm therapie, is een niet-invasieve manier om de billen te vergroten door middel van zuigkracht.

Op beide billen wordt een opzetstuk van de vacuüm geplaatst. Vervolgens gaat de machine deze met pulsen vacuüm trekken. De behandeling doet geen pijn, wel kunt u de eerste paardagen misschien een lichte zwelling, roodheid of kleine blauwe plekjes ervaren.

   

BBL + SHAPING

Voor deze methode wordt de lipocavitatie, radio frequentie of spierstimulator  toegevoegd aan de BBL only behandeling.

Lipocavitatie: Door middel van geluidsgolven worden er tijdens de cavitatie behandeling golvende bewegingen van compressie en decompressie opgewekt. Door deze zogenaamde cavitatie worden de wanden van vetcellen verzwakt en uiteindelijk afgebroken. Hierdoor komt de inhoud van de vetcellen vrij, die daarna door het lichaam op een natuurlijke manier wordt afgevoerd.
Cavitatie is een hele goede optie als u besluit zicht te ontdoen van cellulitis en vetophoping of het corrigeren van imperfecties in uw figuur.

Radio Frequentie: Radiofrequentie werkt op basis van radiofrequente golven. De opwarming van het onderhuidse vet zorgt ervoor dat het lichaam afvalstoffen afbreekt (vet en cellulite). De warmte stimuleert de vorming van collageen, waardoor de huid strakker wordt.

Spierstimulator:

  • Versterken van de spieren
  • Huidversteviging en een strakker lichaam
  • Vermindering cellulite
  • Verbetering stofwisseling en doorbloeding
  • Figuurcorrectie met meetbaar resultaat

 

BBL + SHAPING + ENHANCEMENT

Voor deze methode wordt de bevriezing aan je BBL + SHAPING  behandeling toegevoegd.

Met deze behandeling helpen we uw billen een natuurlijke lift te krijgen met een mooie ronde look. Uw billen worden strakker maar ook groter, celullitis worden hier extra goed door behandeld.

 

BBL HIFU

HIFU staat voor High Intensity Focused Ultrasound en is een unieke behandeling op basis van ultrasound om de huid te verstrakken op een non-invasieve manier.

Het is een fantastische methode om verstrakking, meer ronding en een lift te realiseren. Daarnaast zal de huid zich verstevigen doordat de collageen productie een boost krijgt.

Deze behandeling werkt tot 6 maanden na de behandeling door.

 

BBL EMS MUSCLE BODY SCULPTING = 20.000 squats

De behandeling is niet pijnlijk maar voelt wel als een intensieve work-out en je kunt spierpijn hebben na de behandeling. Een behandeling duurt 30 minuten en er is geen downtime.

Tijdens de behandeling lig je op je buik. De beide handstukken worden op je billen gezet en vast gemaakt met een elastische band. Via de handstukken komt de electromagnetische energie, zeer gericht op het te behandelen gebied. De electromagnetische energie van de Ems muscle & body sculpting heeft dezelfde kracht & intensiteit als die van een MRI apparaat in het ziekenhuis! De electromagnetische energie zorgt ervoor dat de onderliggende spieren gaan samentrekken.

De Ems muscle & body scupting zorgt voor sterke (maximale) spiercontracties, die je niet bereikt tijdens een workout volume. De spieren gaan reageren op deze sterke spiercontracties en worden dikker doordat zowel het aantal spiervezels als het volume van iedere spiervezel afzonderlijk toeneemt. 

BBL VELASHAPE

De techniek van VelaShape zorgt ervoor dat de billen voller en gevormder worden. Daarnaast zult u merken dat de cellulite zichtbaar verminderd is waardoor uw billen strakker zullen worden.

Bij VelaShape wordt de huid behandeld met een combinatie van infrarood licht, bi-polaire radiofrequentie, vacuüm en mechanische massage.
Door de combinatie van de  VelaShape technieken worden de vetcellen naar boven gelift waardoor de billen een stuk voller zullen ogen.

 

Voor een goed resultaat worden 14-16 sessies aanbevolen.

Prijzen:

BBL ONLY 

Basic € 65,- (30min)

Deluxe € 90,- mogelijk 2 zone’s te behandelen (60min)

Super deluxe €130,- mogelijk 3 zone’s te behandelen (90min)

Formidabel deluxe €160,- mogelijk 4 zone’s te behandelen (120min)

 

BBL + SHAPING

Basic € 115,- (45min)

Deluxe € 135,- mogelijk 2 zone’s te behandelen (75min)

Super deluxe €175,- mogelijk 3 zone’s te behandelen (105min)

Formidabel deluxe €205,- mogelijk 4 zone’s te behandelen (135 min)

 

BBL + SHAPING + ENHANCEMENT

Basic € 205,- (60min)

Deluxe € 225,- mogelijk 2 zone’s te behandelen (75min)

Super deluxe €265,- mogelijk 3 zone’s te behandelen (105min)

Formidabel deluxe €295,- mogelijk 4 zone’s te behandelen (135min)

 

BBL HIFU ( slechts 1 behandeling nodig ) €500,- ( 60min)

 

 

BBL EMS MUSCLE BODY SCULPTING ( 4 behandelingen ) €1000,-

 1 behandeling €300,-

4 behandelingen €1000,-

6 behandelingen €1200,-

 

BBL VELASHAPE

1 behandeling €165,-

6 behandelingen €800,-

12 behandelingen €1500,-