Botox & Fillers

                                    Botox & Fillers

 

Botuline toxine

Wil je graag die frisse blik weer terug die je vroeger had? Uiteindelijk krijgt iedereen te maken met de tekenen van veroudering. Voor de één is het geen enkel probleem, maar voor de ander kunnen rimpels, kraaienpootjes of hangende oogleden een ingrijpende invloed hebben op zijn of haar leven. Veel mensen realiseren zich echter niet dat een behandeling met Botuline toxine voor al deze problemen een toegankelijke oplossing is. Door de toenemende vraag en de ontwikkelingen in de cosmetische geneeskunde hoef je echt geen miljonair te zijn om zich een Botuline toxine behandeling te kunnen veroorloven.

Een behandeling met Botuline toxine is een oplossing voor veel rimpels in het gezicht voor zowel mannen als vrouwen. Deze behandeling bestaat uit het inspuiten van Botuline Toxine A, dit is een tijdelijke spierontspanner die ervoor zorgt dat uw rimpels verdwijnen. Het effect van deze behandeling blijft 3 tot 6 maanden zichtbaar. Daarnaast kan Botuline toxine ook een oplossing zijn voor migraine en spanningshoofdpijn. Met name klachten die ervaren worden als een bonkend gevoel kunnen door onze kliniek effectief aangepakt worden.

 

Fillers

Heeft u last van wallen en kringen onder de ogen? Zeggen mensen vaak dat u er moe uitziet, terwijl u dat helemaal niet bent? Het is nu weer eens tijd voor uzelf! Dr. Decates helpt jaarlijks honderden vrouwen en mannen! om er weer uitgeslapen uit te zien door de wallen en kringen te verminderen door met een filler de traangootjes op te vullen.

Natuurlijk volle lippen door Dr. Decates. Volle lippen kunnen een gezicht een open, jeugdige uitstraling geven. Lippen trekken tijdens een gesprek de aandacht van uw gesprekspartner en drukken uw emoties uit. Toch zijn er veel mensen ontevreden over hun eigen lippen. Ze kunnen te dun zijn, waardoor een gezicht minder expressief is. Door een lipvergroting maken we uw lippen voller, accentueren wij bepaalde onderdelen van uw lippen en kunnen we rimpels die de vorm van uw lippen beïnvloeden, wegnemen.

Over Dr. Decates

DOKTER TOM S. DECATES

“Ik ben dokter geworden om mensen te helpen. Met botuline toxine en fillers ben ik in staat om iedereen, op een natuurlijke manier, nog mooier te maken!”

Dokter Tom S. Decates (1980) studeerde geneeskunde in het AMC, verbonden aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna heeft hij drie jaar plastisch chirurgische ervaring opgedaan Amsterdam, Leiden en Eindhoven. Waarna hij zich in 2011 volledig gespecialiseerd heeft in Botuline toxine en fillers. In 2012 was hij mede-oprichter van Kliniek Amstelveen waar hij als Medisch Directeur aan verbonden is. Sinds 2016 doet hij wetenschappelijk onderzoek naar de complicaties van fillers in het VUmc te Amsterdam en het ErasmusMC te Rotterdam.

Wilt u dat een behandeling met injectables, of u nou kiest voor Botuline toxine of een filler als Juvéderm, veilig en volgens hedendaagse protocollen wordt uitgevoerd? Wilt u dat voor uw behandeling alleen gewerkt wordt met specialisten en producten van A-kwaliteit? Dan is Dr. Decates het overwegen waard. Hij is BIG-geregistreerd en werkt volgens het protocol van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG).  Bij Dr. Decates krijgt u een medisch paspoort mee waarin duidelijk vermeld staat welke injectable u toegediend heeft gekregen.

***Tijdelijke actie***:

Botox:
1 zone: 150,- euro

2 zone’s: 250,- euro

3zone’s: 350,- euro

Fillers:

1 ml: 400,- euro

0,5 ml: 200,- euro