Borst lift zonder operatie

Borstlift & vergroten zonder operatie

 

Geavanceerde cosmetische procedure voor niet-chirurgische borst-lift, dit is een snelle en eenvoudige manier om het uiterlijk van uw natuurlijke borsten zonder invasieve of chirurgische ingreep te verbeteren en meer volume te geven. Je borsten worden voller en steviger.

Onze niet-chirurgische protocollen zijn voor vrouwen van alle leeftijden, De behandeling is zowel geschikt voor vrouwen met een geringe cup maat als vrouwen die volume hebben verloren als gevolg door geboorte van een kind, borstvoeding en veroudering, Ook het vertrouwen kan een factor spelen als je de borstomvang te gering vindt. U hoeft niet langer te kiezen tussen de volledige operatie en alle risico’s en kosten in verband met chirurgische ingrepen of simpelweg het vullen van uw beha met kipfilets.

HIFU BORST LIFT

HIFU is een complete niet-chirurgische behandeling met als doel de huid optimaal te liften.

De behandeling wordt uitgevoerd met hoog intensieve, gefocuste ultrasound. U merkt al resultaat na één behandeling, en dit zonder hersteltijd of nevenwerkingen.

Dankzij HIFU is een effectieve lifting van je borsten zonder snijden mogelijk, de behandeling is volkomen veilig en vrijwel pijnloos.

RF Micro-needling BORST LIFT

RF Needling combineert microneedling op de huid met radiofrequente warmte-energie. De behandeling stimuleert de aanmaak van nieuw collageen voor een gladdere, stevigere, strakkere en helderdere uitstraling van de huid. Deze methode maakt gebruik van een raster van 24 kleine naalden die de huid binnendringen tot specifieke diepten (4 mm, 4 mm, 2 mm of 1 mm). De toppen van de naalden worden warm met radiofrequente energie en veroorzaken denaturatie en samentrekking van collageen en het stimuleren van nieuwe collageenproductie, waardoor de huid gedurende enkele maanden na de behandeling strakker en steviger wordt.

VACUÜM BORST LIFT

Er wordt een grote koepel cub op de borst geplaatst en met een pompje wordt de lucht onder de koepel cub weggezogen. Dit heeft tot resultaat dat de borsten gaan zwellen. De borsten worden niet alleen groter terwijl ze onder vacuüm worden gezet maar de vacuüm cupping treatment systeem zorg er ook voor dat de vetcellen in uw borsten zich gaan uitbreiden waardoor de borsten daadwerkelijk groter worden.

RF BORST LIFT

Radiofrequente (RF) energie is een  niet-chirurgische verstrakking van de eerste tekenen van losse of slappe huid. Deze behandeling heeft het vermogen om warmte te produceren om nieuwe collageen- en elastineproductie op te wekken en celvernieuwing te stimuleren, waardoor de huid steviger, dikker en jeugdiger wordt.

Prijzen:

Hifu Borst Lift: €650,-

RF Micro-needling Morpheus Borst Lift: €400,-

Vacuüm Borst Lift Only: €90,-

Vacuüm Borst Lift & RF: €180,-

Vacuüm Borst RF: €115,-